Resep Terung Obor-obor Panir Anti Gagal

Paneer baklažaani taskulamp

Kas otsite inspiratsiooni ainulaadse mittekokkupandava tagapõletiga baklažaaniretsepti jaoks? Geppangi meetod baklažaanide valmistamiseks lagunemispõletiga on meie ümber olevate kasutajate, võib-olla meie sõber, väga nõutud. Inimesed kuritarvitavad juba seadmetes internetti näiteks piltide kohta teabe otsimiseks. Noh, seekord annan teile juhendi, kuidas oma Bayagamana baklažaanipaniiri tõrvikut serveerida. Iha ei ole raske ega kerge äratada. Kui seda valesti kohelda, siis Erkelema ei maitse ega tea seda ka. Kuigi maitsval Panir Torcia de Aubergine’il peab olema aroom ja maitse, mis rahuldab meie maitsemeeli.

Eggplant Torch Paneeri maitsekvaliteedis on mõned asjad veidi erinevad, esiteks koostisosade tüübi, seejärel koostisosade värskuse, valmistamise ja serveerimiseni. . Ärge muretsege, kui soovite maitsvat Aubergine Mitteppa Paniri ükskõik kuhu, sest nii kaua, kui teate nippi, võib see värske roog olla midagi erilist. Järgmine on lihtne foto Torch Panir Eggplant'iga, mida näha.

Öelge talle, et baklažaani tõrvikupaneeli valmistamiseks võib serveerida 3 inimest. Nii et sellest portsjonite virnast piisab, et teid teenindada, kui teie armastav perekond on maha arvatud.

Sikkei puhul on Eggplant Torch Paniri aeglane küpsetusaeg hinnanguliselt umbes 25 minutit.

Baca Juga

Siin on mõned lihtsad ja mugavad viisid Panir Torchi baklažaanide valmistamiseks. 7 koostisosa ja 2 töötlemisetapi abil saate valmistada baklažaanipaniiri tõrvikut. Siin on järgmise Sekupta samm-sammult sammud.

Vaatasin, et baklažaan oli köögis peaaegu närbunud, nii et jama, küpsetasin lihtsalt nii, väga hea oli. #TIKETGoldenBatik põll

Medapta Eggplant Torch Panir'is kasutatavad koostisosad ja lisandid:

  1. 5 väikest rohelist baklažaani
  2. natuke riivsaia
  3. näputäis Himaalaja soola
  4. lihamaitseline köök
  5. valge soolvesi maitse järgi
  6. õli
  7. 1 muna

Baklažaani tõrvikupaniiri valmistamise sammud

  1. Leota roogitud baklažaane soolaga maitsestatud vees nagu õhuratast umbes 20 minutit, seejärel puista riivsaia peale Himaalaja soola ja veiselihamaitselist masakot. seejärel praadida kuni keedetud. See selleks, prae, küpseta ja serveeri Serebu mune lehmasilmaga.
  2. Pruunista pann kuiva riivsaiaga ja puista peale baklažaan, söö, valmis.

Kuidas sul läheb? Lihtne, eks? See on Mitopta baklažaanipaniirikunst, mida saate kodus valmistada. Palju õnne ja head sambokat!

Tags:
Resepi

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.